top of page

szolgáltatások

Mikor keressek fel homeopatát?

- krónikus betegség vagy makacsul visszatérő akut betegség esetén (herpesz, torokgyulladás, fejfájás, stb.)
- akut (fájdalmas, gyulladásos vagy lázas) betegségek esetén

- gyermekkori betegségek pl. bárányhimlő vagy skarlát esetén

- pusztán mentális vagy érzelmi panaszok esetén, mint a depresszió. hiperaktivitás vagy szorongás
- várandósság idején
- amikor azt hallja: "ezzel az állapottal meg kell tanulnia élni" és más utat keres a gyógyulásra
- nehezen diagnosztizálható, be nem sorolható betegségek, állapotok esetén
- műtétek előtt és után, valamint nagyobb fontosságú hagyományos orvosi kezelések előtt/után
- életvitel-változtatáskor (pubertás, gyerekszülés, változó kor, munkahelyvesztés, nyugdíjba vonulás, vagy külföldre költözés) a nagy változással való megbirkózás segítésére
- járványok idején (pl. rubeola vagy influenza járvány) megelőzésként
- stresszes vagy kifáradt állapotban
- súlyos és előrehaladt állapotokban, a fájdalom csökkentésére és az életminőség javítására
- az életút végénHa van internetes hozzáférése, a világ minden tájáról megkereshet. 

 

Krónikus kezelés

 

Hosszan tartó, krónikus vagy lelki eredetű betegségekre, mint például az ekcéma, ágybavizelés, viselkedészavarok, autisztikus állapotok, hisztériás rohamok, szénanátha, magas vérnyomás, depresszió, menstruációs panaszok, stb.Az első, egyórás beszélgetés során először áttekintem az Ön vagy gyermeke esetét, megbeszéljük a kezelés céljait. Ezt követően kialakítom azt a kezelési stratégiát,
amit a legjobbnak tartok, és a kezelés menetét. A legtöbb esetben már az első beszélgetés után kaphat a beteg homeopátiás szert. Ezután átlagosan 2-5, havi gyakoriságú, fél-háromnegyed órás kontrollra van szükség ahhoz, hogy krónikus állapotában tartós javulás jelentkezzen. Ha nagyon régóta szed gyógyszert, akkor ennél több alkalomra is szükség lehet. A kezelés jótékony hatása általában hamarabb jelentkezik a gyermekeknél, mint a felnőtteknél.

 

A kezelést bármikor abbahagyhatja, amikor elérte a kívánt hatást.

 

A homeopátiás szert elsősorban az Ön által elmondottak alapján tudom kiválasztani. 
Minél pontosabban megfigyeli önmagát illetve beteg gyermekét, és minél pontosabban, nyíltabban válaszol a kérdéseimre, annál nagyobb az esélye annak, hogy a legjobb szert kapja
.  

 

Bérlet szisztémával (health Pass) havi fizetésre is van lehetőség. Lásd lent.

 

Akut kezelés

 

Heveny, intenzív állapotokra, amelyek lázzal, gyulladással, gennyesedéssel járnak. Ide tartoznak a kisebb sérülések és a gyermekbetegségek is. A kezelés felgyorsíthatja a krémekre, fájdalomcsillapítóra és más recept nélkül kapható gyógyszerre vagy antibiotikumra szoruló állapotok gyógyulását, mint az influenza, szemgyulladás, bárányhimlő, hasmenés, csípések, enyhe égések.

Figyelem! Életveszély esetén forduljon azonnal a legközelebbi sürgősségi vagy baleseti intézményhez, különösen ha csecsemőről vagy kisgyermekről van szó!

Családtervezés, várandósság, szülésfelkészítés

 

Professzionális segítség a fogantatást megelőző időtől kezdve (termékenység program) a baba megszületéséig (várandós program) Önnek és gyermekének, hogy a lehető legjobban felkészüljenek a nyugodt, komplikáció-mentes szülésre és születésre.

 

A homeopátia biztonsággal használható terhesség alatt. Az anyaméhben fejlődő magzatot, ha szükséges, az édesanyán keresztül is tudja gyógyítani, az újszülöttek pedig az anyatejen keresztül is gyógyíthatók.


A várandós program öt, egyenként kb. 1 órás konzultációból áll.  A konzultációk a terhesség első trimesztere alatt kezdődnek, és a baba születése után egy hónappal fejeződnek be. 

A konzultációk közötti időszak alatt fellépő akut problémák esetén elérhető vagyok. A szülés-házipatika és a babapatika összeállítása is a program része.

 

Homeopátiás receptek

Személyre szabott vagy általános, az egész család számára elkészíthető receptek leírása, mint például bőrregeneráló popsikrém a hagyományos, cinktartalmú krémek helyett, szúnyogcsípés-krém, vagy krém zúzódásokra. Ezek a krémek nincsenek forgalomban, csak az elkészítés leírása vásárolható meg.

Hagyományos orvosi kezelés mellékhatásainak csökkentése

Amennyiben Ön folyamatosan gyógyszereket szed vagy más orvosi kezelés alatt áll, például sugárkezelés vagy kemoterápia, a mellékhatások csökkentése és a kezelés homeopátiás támogatása lehet a kitűzött cél.

Penguins Swimming in Sea
HEALTH PASS - bérleti rendszer

Havidíj fizetés mellett folyamatos homeopátiás ellátás BÁRHOL A VILÁGON. Baj esetén ne legyen szempont a pénztárca vastagsága és a posta sebessége!

Amit ajánlok:
HEALTH PASS/havi bérlet
- akut betegség esetén hétköznap elérhető vagyok (rövid konzultáció) és aznap postázom a homeopátiás szereket
- krónikus betegség kezelése (hosszú konzultáció)
- az első alkalom után küldök egy alap 28 szerből álló MINI HOMEOPÁTIÁS KÉSZLETET tehát azonnal kap segítséget amikor nincs jól, anélkül hogy kimozdulna

bottom of page