top of page

Klienseim visszajelzéseinek összegzése

A közelmúltban visszajelzést kértem a klienseimtől, ezúton köszönöm annak, aki kitöltötte az anonim kérdőívet. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam, gyakorlatilag semmi olyanra nem mutattak rá, amin váltolztatnom kéne, ez örömmel tölt el. A válaszadók zömének az elmúlt évben segítettem, de több, mint 2 hónapja jártak nálam először (ez feltétel volt a kitöltéshez). Az alábbiak derültek ki a feldolgozás után:

A betegek bő egyharmada személyesen jött el, nagyobb részük Skype-on vagy telefonon vett részt a kezelésen. 90% számára már a terápiás beszélgetés is hasznos volt, a másik 10% beszámolójában "semmi különös" nyomot nem hagyott a találkozás, de rossz élménye szerencsére senkinek nem akadt.

A kitöltők közül mindenki kivétel nélkül megkapta 1-2 napon belül a homeopátiás gyógyszert /bár tudok 3 esetről, amikor a posta akadozott, úgy látszik ők nem töltötték ki.../

70% könnyűnek találta a homeopátiás gyógyszer adagolást, 15% pedig kifejezetten bonyolultnak, de ők kaptak kellő útmutatást a gyógyszerszedéshez.

Egyetlen ember állította, hogy a kezelés nem használt egyáltalán, ő megjegyezte, hogy nem csinálta végig a kezelést, és a későbbiekben lehet, hogy végigcsinálja. A többiek közül, akik észrevettek javulást, 63%-nak csak az alapproblémája javult, 21%-nak egyéb dolgokon is segített a kezelés, ami nem tartozott az alapbetegséghez. 10%-nak nem enyhült az alapproblémája, de más dolgokban sikerült előbbre lépni.

85% szerint összességében megérte a kezelés, 15% nem tudja, ők különböző külső okok miatt félbeszakították a kezelést, de szeretnék folytatni ("nem használt egyelőre", "szeretném folytatni", "talán legközelebb" - írják a megjegyzésben)

Nagyon szépen köszönöm ezúton is a visszajelzéseket!

hasonló írások
legutóbbi
cimkék
No tags yet.
bottom of page