top of page

A homeopátia az orvostudomány egyik ága: holisztikus szemléletű, az akadémikus orvoslástól eltérő, gyógyszeres terápia.
A szervezet öngyógyító képességére épít, és a gyógyításban természetes alapanyagok rendkívüli hígításával készített gyógyszereket alkalmaz.

a homeopátiáról

A homeopátia a legtöbb betegségen és állapoton képes javítani, ugyanakkor mentes minden káros mellékhatástól, tehát „ártani nem árthat”.A homeopátia 250 éves múltra tekinthet vissza. Ma összesen félmilliárd ember használja a világon, ebből 100 millió európai. 45.000 homeopátiás orvos dolgozik Európában. Számos EU tagországban a kórházak orvosi ambulanciáin folyik homeopátiás rendelés, így Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.A homeopátiás szer nem placebó, a hatása nem hit kérdése! Több mint 4000 féle homeopátiás szer közül választjuk ki azt, amelyik az Ön gyógyulását szolgálja, vagy a hajlamaiból adódó betegségeket megelőzheti. A homeopátiás szerek nem egy beteg szervre hatnak, hanem az egész szervezetre.

Egy homeopátiás gyógyszer kiválasztása gyakran hosszú folyamat, amelyben a homeopata az egyén állapotát beszélgetés(ek) során méri fel, s a személyes részletekre is kiterjedő információk pontos elemzése után dönt.
Ön az egyéni – és esetleg családi – kórelőzmény feltárása után a fizikai és pszichológiai állapotának megfelelő, a homeopátia szigorú szabályai szerint kiválasztott, személyre szabott szert fogja megkapni, amely mögött 250 év klinikai megfigyelései és gyógyult esetei állnak.Tudta?

​Hírességek, akik homeopátiás kezelést választottak: 

David Beckham, Boris Becker, Károly angol herceg és II. Erzsébet angol királynő, első és harmadik Napóleon császár, tizenegy amerikai elnök, köztük Bill Clinton, Beethoven, Wagner, Yehudi Menuhin, Paul McCartney, Tina Turner, Axl Rose, Jennifer Aniston, Teréz anya.Dana Ullman ‘The homeopathic revolution (A homeopátiás forradalom)’ 2007, North Atlantic Books, USA.

Dr. Ton Nicolai, ECH elnök előadása A homeopátia helyzete Európában Elhangzott: Homeopátia napja Lujbljana, 2010. április 8.

 

bottom of page