top of page

beszámolók

Az alábbiakban saját klienseim beszámolóit olvashatják a kezelésről, benyomásaikról.

gyermek alvásprobléma

 

Négy évvel ezelőtt, 15 hónapos kisfiamnak komoly nehézségei voltak az alvással, soha nem tudott egyszerre 20 percnél tovább aludni, ami hatalmas stresszt okozott. Azonban a  személyre szabott gondoskodásának köszönhetően jelentős javulást tapasztaltunk kisfiunk alvási szokásaiban. Nóra elkötelezettsége, együttérzése és a betegségek gyökereinek kezelésében való jártassága mély benyomást tettek ránk. Örökké hálásak vagyunk a homeopátia átalakító hatásáért az életünkbe

Nóra, Leeds

étvágytalan gyermek

 

A fiam súlya 5 és fél éves korában sajnos ugyanannyi volt, mint 2 és fél évesen. Étvágytalan volt, alig tudtuk belekönyörögni az ennivalót. Már azon gondolkodtunk, hogy orvoshoz fordulunk vele, de aztán úgy határoztunk ,hogy megpróbálkozunk a homeopátiával. Ekkor fölvettük a Nórival a kapcsolatot, és hosszas beszélgetés után (velünk szülőkkel) kiválasztotta a gyereknek megfelelő homeopátiás golyócskát.Már az első adag beszedése is hatékonynak bizonyult ugyanis másnaptól a gyerek szinte egész nap csak evett és evett. Azóta is nagyon jó az étvágya! 1,5 hónap elteltével boldogan mondhatom, hogy a gyerek 3 kg-ot hízott. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk a férjemmel, hogy látjuk ahogy jó étvággyal eszik és hízik is.Rendkívül hálásak vagyunk a Nórinak, azóta is akármilyen problémánk van azonnal a segítségünkre siet és sikeresen gyógyít.

NÓRI NAGYSZERŰ EMBER VAGY! Örülünk, hogy megismerhettünk!

Zita, Milton Keynes

 

ekcéma

4 hónapos volt a kislányom, amikor vörös foltok jelentek meg a bőrén. Háziorvos azt mondta allergia vagy ekcéma. Kaptunk időpontot dermatológiára, 2 hónap múlva.. Időközben egyre rondább lett a bőre, én egyre nehezebben viseltem, hogy nem segítenek rajt. Már túlvoltunk jópár kórházi "látogatáson", újabb és újabb krémeken, fürdetőkön, de Emma bőre semmit nem javult, sőt! Ekkor kerestem meg Nórát -bár előtte sosem alkalmaztunk homeot-, aki egy telefonos konzultáció után, ugyan nem volt teljesen biztos, hogy mi okozhatja a foltokat, allergia vagy ekcéma, de még aznap postázott nekünk 3 különböző szert, amire szükségünk lehet. Így másnap már el is kezdtük az adagolást. Eleinte túl erősnek bizonyult Emmának a potenciál így küldött újabb adag csomagot, "gyengébb" szerrel. Közben lecseréltük a mosószert természetesre, a tápszert laktózmentesre. Nóri nagyon lelkiismeretesen nyomon követte a javulást, napi szinten beszéltünk, míg végül be tudta állítani a kislányomnak megfelelő adagolást, és már 2-3 nap után rendbejött. Ennek lassan 3 hónapja és Emma tünetmentes!
Nagyon hálásak vagyunk neki!

Eszter, Winsford

 

születés körüli trauma

 

Kicsi fiam születése óta rettenetesen sírt minden esti elalvás előtt. Dühösen, hosszan, megnyugtathatatlanul. Nagyon szenvedett ő is és mi is. Kb. 7 hónapos lehetett, amikor Norci a tünetek és az elmondásom alapján kiválasztott neki egy magas potenciájú szert és beadott a szájába egyetlen egy bogyót. Reménykedve és izgatottan vártuk az estét - és láss csodát! A dühödt sírás abbamaradt. Azóta a kisfiam 11 hónapos és bár még mindig nehezen alszik el, ez a rémes szenvedés megszűnt. Kétszer fordult elő hasonló eset az elmúlt 4 hónapban, de mindkétszer használtam a Rescue Remedy-t, amit Norcitól kaptam vészhelyzetre és azonnal segített. 

A munkája a szenvedélye, mindig tudja, mihez nyúljon, professzionális és lelkiismeretes. Bármi bajunk van, első gondolatom, hogy fel kell hívnom Norcit és kikérni a tanácsát. 

Eszter, Bristol

 

háztartási baleset

 

1.5 éves kisfiam véletlenül eltört egy tömény lefolyótisztítót tartalmazó flakont, és a maró anyag a combjára fröccsent. Hiába rohantam Vele a mosdóba, a víz alá, addigra elég csúnyán beleégett a sav a bőrébe, a kis harisnyájával együtt. Kb. 1 nagy hüvelykujjnyi kiterjedésű égési sérülése keletkezett. Másnap felkerestem Norcit, hogy létezik-e ilyen balesetre homeopáiás megoldás. Szerencsére igen volt a válasz és a következő nap már meg is kaptuk a szükséges szereket. Ezek használatával kisfiam sebe látványosan gyorsan, és nagyon szépen gyógyult! Igazából nem számítottam ilyen jó eredményre magam sem, mára csak egy icipici heg maradt. Nagyon hálásak vagyunk a segítségért

Lilla, London

pajzsmirigy-daganat

Egy éve diagnosztizáltak rosszindulatú pajzsmirigy-daganatot nálam. A sebésztől megkaptam a műtétre az időpontot, de ezzel párhuzamban megkezdtük Nórával a homeopátiás kezelést is, először csak erre, az alapbetegségre, majd mivel a nagyon hosszan elhúzódó műtét során lebénultak a hangszalagjaim és a gégém, így ezt a problémát is bevontuk a kezelésbe. A műtétet kiegészítő jódizotópos kezelés mellékhatásait csökkentendő szintén egy komplex szer-csomagot kaptam tőle. 

A hangom pár hónap alatt visszatért, szinte olyan, mint régen, a gégém bénultsága is a múlté, a műtéti heg már fél év után sem látszott, annyira szépen gyógyult a szereknek köszönhetően. Az izotópos kezelésen mellékhatások megjelenése nélkül sikerült túl lennem, és a műtét utáni, teljesen leépült állapotomból pár hónap alatt felépültem, újra el tudom látni egyedül a gyerekeimet, elkezdtem futni, újra tudok táncolni. Nórától mindig roppant lelkiismeretes segítséget kaptam, és a felmerülő kérdésekre kielégítő magyarázatot. A kezelést mindig az aktuális állapotomhoz igazította (volt, hogy nem volt erőm észben tartani sem, hogy milyen szert, hányszor, milyen sorrendben kellene szednem, de ilyenkor is megkereste a legoptimálisabb megoldást számomra).

A legfontosabbnak a konkrét eredményeken túl mégis azt tartom, ahogy ő figyel, ahogy támogat, ahogy erőt ad egy ilyen roppant nehéz, reménytelennek tűnő helyzetben is. 

Nagyon köszönöm Norci!

Anna, Budapest

családtervezés

Pajzsmirigy problémával küzdök, és szerettünk volna második babát. Már volt két méhen kívüli terhességem és csak nem akart összejönni a kistestvér. Nórához fordultam segítségért, aki kb. egyórás beszélgetés alapján küldött nekem szereket, valamint mondta, hogy van egy gyógytea keverék receptje is babaproblémákra. Mivel nem vagyok egy nagy teázó, úgy gondoltam, hogy először a homeopátiás szereket probálom ki tea nélkül. Szerencsénkre első hónapban összejött a Pöttöm! Nagyon boldogok vagyunk és Nóra bármikor szívesen rendelkezésemre állt azóta más ügyben is.

Gabriella, Luton

súlyos középfülgyulladás

Gyerekkorom óta csak az egyik fülemre hallok sajnos. 3 héttel ezelőtt a jól halló fülem elkezdett fájni, és a kórházról-kórházra járás után későn derült ki, hogy súlyos középfülgyulladásom van. Addigra már alig hallottam, folyt a fülem, és az állkapcsomig sugárzó fájdalmaim voltak, a hallócsontjaimat veszélyeztette a gyulladás. Norcihoz fordultam már sokadszorra is segítségért, hogy a szüksges gyógyszeres kezelést megtámogassam-megtámogassuk homeopátiával is.

Az orvos mindeközben a lyukas dobhártya és a fülem állapota miatt 2 hétig a műtét lehetőségét rebesgette. A 3. heti szokásos orvosi kontroll után kaptam a szuper híreket, hogy gyönyörűen meggyógyult a gyulladás, a hallásom mindeközben hallócsont károsodás nélkül visszajött. A hab a tortán,hogy még a dobhártyám is beforrt! Hálás vagyok nagyon és boldog, mert Norci segítségével az életem kaptam vissza, hogy újból hallhassam a körülöttem lévő világot. Köszönöm:)

 

Timi, Budapest

füldugulás repüléstől

A 13 eves fiam füle bedugult nyaralás alatt a tengertől aztán a repüléstől. Mikor leszálltunk a repülőről, mondta hogy bedugult a füle, de azt gondoltam, majd hamar elmúlik.

Kb 3 hettel később szólt, hogy még mindig rosszabbul hall az egyik fülére. Ekkor megkerestem Norcit. Már korábban is kezeltük magunkat homeopátiával, de ő olyan adagolásokkal dolgozik amit eddig nem ismertünk. A kezelés kb 2-3 napig tartott mire sikerült "kidugítani" a fiam fülét. Nagyon kellemesen meglepődtem Norci felelősségérzetén, szinte óránként kért beszámolót, hogy hol tartunk most, mi történt, és adott újabb tanácsot, változtassunk valamin, ha szükségét látta. Tényleg nem tapasztaltam még ilyet, köszönöm!

 

Brigi, Bristol

sérv

Öt eve hogy megállapították, hogy sérvem van: nyaki es lágyéksérv. A nyaki sérv a karra, a kézre és az ujjakra irányuló erős fajdalmat és zsibbadást okoz, már sajnos anyira fájt és zsibbadt, hogy a mindennapi házimunkát is alig tudtam elvégezni. Nem beszélve az éjszakáról, mert napközben még el is viseltem, de éjszaka arra ébredtem hogy zsibbad és annyira fájt, hogy aludni sem tudtam. Azért nem vállalták a műtétet, mert nagy a bénulás kockázata. Azt mondták, hogy majd ha érzem hogy bénulok, három napom van, hogy megműtsenek de addig nem fognak.

Gondoltam, írok Norcinak, hátha tud nekem homeóval segíteni, szemelyre szabott homeo bogyot kaptam aminek köszönhetően már az első éjszaka megvolt a hatása és azóta is tart. Köszönöm Norci!

 

Ilona, Milton Keynes

azonosítatlan fájdalom szülés után

Szülés után 2 hónappal elkezdett fájni a fenekem, a gátam, a hüvelyem. Véres volt a székletem is. Először azt gondoltam, hogy talán valamelyik varratommal van gond, mivel nagyon fájt a gátam. De nem vágtak, csak belül repedtem. Igazából nem is tudtam, hogy végül is hol lehet a gond. A kisbabámat sem tudtam felemelni, mert akkor olyan erősen fájt. Volt itthon aranyérre krémem, elkezdtem használni. Semmi nem változott. Megnéztem a fenekem, és láttam rajta egy kis repedést. Ekkor írtam Nórának, hogy mi lehet ez, tudna-e adni rá valamit. Azt mondta, hogy persze, de úgy hogy nem látja mi is az, így nehéz neki kiválasztani a megfelelő szert. Azt is mondta, hogy nézessem meg orvossal. Kértem időpontot. A doki megnézte, és írt fel krémet aranyérre. Azt mondta maximum 2 hét, és tuti meggyógyul. Teltek a napok, de egyáltalán semmit nem változott. Ismét beszéltem Nórával és kértem hogy küldjön nekem valamit, mert nagy fájdalmaim voltak, ülni is alig tudtam. Küldött nekem bogyókat. Már aznap elkezdtem használni, és estére már nem voltak akkora szúró fájdalmaim. Használtam napokig, és szinte teljesen rendbe jöttem. Belül még éreztem hogy valami nincs teljesen rendben, de nem fájt, nem szúrt. Kértem időpontot vissza az orvoshoz, hogy megnézessem. Írt fel kúpot, de elfelejtettem mondani, hogy szoptatok, és így nem használtam. De jobban is tettem. A Nórától kapott bogyó teljesen rendbe hozott. Így megúsztam a kúpot, gyógyszereket, tükrözést, és a műtétet.

Köszönöm szépen.

Anett, Southampton

családi patika

Gyermekeim ahogy beáll az őszi szezon, folyamatos megfázással küszkodnek. Egészen tavaly télig ilyenkor volt hogy kéthetente jártunk orvoshoz, és szedtek antibiotikumot. Az igazat megvallva én nagyon szkeptikus voltam a homeopátiaval szemben... egy igazi hókuszpókusznak tartottam. Évekkel ezelőtt egyszer kipróbaltam, de igy utólag látom, hogy az, hogy rábökök valamire, hogy az majd jó lesz, nem igazan működőképes. Amikor Norcival beszéltem, nagyon segitőkész volt, igaz hogy feltett millió kérdést, de meg kell mondanom, hogy működik!!!!! A tavalyi télen (lekopogom!) egy alkalommal sem kellett antibiotikum a gyerekeknek. Norci felszerelt mindket minden jóval, összekészitett nekünk egy egész házi patikát, amihez bármikor nyúlhatok. És a mai napig készségesen áll rendelkezésemre bármikor elakadok, vagy bármikor szükségem van rá. Nagyon köszönöm

 

Dee (Ágnes), Worcester

krupp
 

A nethomeo-val a kétéves kisfiam kruppos köhögése miatt léptem kapcsolatba. Nórival telefonon konzultáltam több alkalommal is. A beszélgetések ideje változott, sokszor akár egy órás tanácsadásra is sor került. Mindig a lehető legszemélyesebb törődést kaptuk, mondhatom, hogy éjjel-nappal elérhető volt Nóri. A pánikot, ami a kruppot kiséri, nem csak Olivérnél sikerül jól kezelni, de nálam is. Az alkati kezelés óta ritkultak a kruppos rohamok és a család legnagyobb örömére mintegy pozitív ‘mellékhatásként’ sokkal jobban is alszik.

 

Renáta, Leeds

lelki válsághelyzet

Néhány hónapja igen nehéz időszakot kellett átélnem, és sajnos lelkileg nagyon megviselt.

A párommal eltávolodtunk egymastól, mivel nem működött a kommunikáció. Inkább magamba fojtottam az érzéseimet és Őt hibáztattam a kialakult helyzetünk miatt. Végül már fizikai tünetek is jelentkeztek, amikor stresszes helyzetbe kerültem (erős mellkasi szúrás és nem kaptam rendesen levegőt). Depressziós hangulatom volt, nehezemre esett a mindennapi teendőimet elvégezni és a gyerekekkel foglalkozni. Éreztem,hogy ezt már nem tudom egyedül megoldani, szükségem van segítségre és Nórához fordultam. Skype-on keresztül egy hosszas beszélgetés után elküldte a megfelelő szert, amitől szinte 180 fokos fordulatot vett az életem.

A párommal le tudtam ülni és végre meg tudtam vele beszélni a gondjaimat, nem érzem nyomasztónak a mindennapokat és minden pillanatot élvezek, amit a családommal tölthetek. Ha feszültség van közöttünk nem vonulok el sírva, lelkileg összetörtve hanem ott helyben kimondjuk a problémáinkat és a vége mindig nevetés. Nóra segítségének köszönhetően nem csak a kiegyensúlyozottságomat kaptam vissza hanem a családomat is megmentette,amiért örökké hálás leszek Neki

 

Brigi, London

hólyaghurut

Közel 1 éve szenvedek folyamatosan visszatérő hólyaghuruttal, ami az utóbbi hónapban szinte már heti rendszerességgel kiújult. Kipróbáltam mindenféle házi-praktikát, antibiotikumot, de semmi nem bizonyult tartósan hasznosnak.
Kétségbeesésemben kerestem meg Nórát Skype-on keresztül. Egy hosszabb, széleskörű beszélgetés után érkezett a gyógyszer, ami már az első használat után szinte teljesen megszüntette a panaszaimat és egyelőre nem is jött ki újra.
Nagyon hálás vagyok, hogy Nóra szaktudásával sikerült egy természetes gyógymódot találnunk a problémámra.

Zsófi, Coventry

pszoriázis, gyermek

Gyerekeimnek homeopátián és kamillateán kívűl más gyógyszert, nem adtam, orvost sem kerestünk fel, szinte soha. Középső lányomnál hétévesen gyógyíthatatlan pszoriázist diagnosztizáltak, szteroidos krémet ajánlottak amivel 2 naponta kellett kezelni, hogy a tünetek ne legyenek olyan feltűnőek. Nagyon sok orvosnál jártunk, semmilyen eredménnyel. Nóra ajánlott egy hosszabb beszélgetést, aminek a végén egy alkati szert javasolt, majd egy hónap után, amikor az semmmit sem használt, adott egy másikat.

A második szer beszedése után egy héttel teljesen elmúltak a tünetek, külső kezelés nélkül
mivel szkeptikus ember vagyok nem igazán hittem, hogy van összefüggés, ám a tünetek két és fél hét után enyhén elkezdtek vissztérni.
Kétségbesve hívtam Nórát, aki folytatta a kezelést, és ismét eltűnt a sömör. Ez 7 évvel ezelött történt. Ha bármi bajunk van, komoly, vagy sem, én biztos hogy Nórához fordulok, akárhol is van.

 

Kati, Szentendre

családtervezésHormonproblémákkal küszködtem,és szerettünk volna második babát.

A nőgyógyász javaslatára szedtem egy 3 hónapos kúrát a hormonokból, de nem lett sajnos eredménye, majd megkerestem Nórát Skype-on keresztül.

A megfelelő szerválasztás után egy hónappal már ott volt a babó a pocakomban. Hálásak vagyunk, hogy képes volt a szaktudásával most is, és máskor is segíteni.


Timi, London

ITP szindróma

Lányom 4 éves ITP szindrómája van, ami egy véralvadásos probléma (hasonló a hemofíliához). Bejártuk az összes lehetséges orvost, volt ahol azt sem tudták mi ez a betegség, majd a gyermekklinikán diagnosztizálták az ITP-ét. Nem lehet tudni miért alakult ki nála, nem lehet gyógyítani csak végsó esetben szteroidokkal. Gyermekkorban nagy esély van arra hogy kinövi a gyermek idővel. Viszont a jelek egyre durvábbak voltak a testén és a legnagyobb veszélyt a belső vérzés jelentette. Semmi képpen nem szerettem volna ha szteroiddal kezelik, így megkerestem Norcit, hogy tudna-e segíteni valamilyen homeopátiás szerrel. Mi Helsinkiben lakunk és nem ismertem helyi homeopatát, így Skypeon keresztül vette fel az anamnézist. Végül a szer amit kaptunk, többször ismételve nagyon jól bevállt és mára lányom tünetmentes. Nagyon örülök hogy nehéz helyzetemben interneten keresztül is jól sikerült a helyzet felmérése és a szer pontos kiválasztása.

 

Manuela Helsinki

 

hiperaktív hólyag szindróma

Kislányom kb. 3-4 éve szenvedett a hiperaktív hólyag negatív tüneteitől. Nem állandóan állt fenn a probléma de ahhoz éppen elég sűrűn, hogy az óvónők és később a tanárok idegeire menjen az olykor 10-15 percenkénti kikéredzkedéseivel. A gyermeket is nagyon zavarta a dolog. Többször jártunk orvosnál, többféle gyógyszert és kenőcsöt kipróbáltunk de semmi sem segített. Bevallom én egy kicsit szkeptikusan álltam a homeopátiához de mint szülő minden lehetséges megoldást kiszerettem volna próbálni amivel a lányom segítségére lehetek. Így jutottam el Nórához akivel egy hosszas telefonbeszélgetés után sikerült feltérképezni a problémát. Ajánlott egy homeopátiás bogyócskát amitől már az első alkalommal javulást észleltem. 2 hét elteltével pedig az eddig évekig fennálló 15 percenkénti vizeletürítési inger egyszerűen megszűnt. Nem tudom elmondani mennyire hálásak vagyunk Nórának, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült kikezelnie kislányomat a nyomasztó problémájából. Azóta is folyamatosan konzultálunk és mindig nagyon türelmesen és segítőkészen áll az ember rendelkezésére.

 

Köszönjük Bori és Kriszta Bristol

 

bottom of page